deida's FotoPage
Budak brutal
By: deida gepren

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Sep-2009 17:31 Email | Share | | Bookmark
Berbuka @ One World Hotel, Damansara

 
 
 
View all 54 photos...
Berbuka Kat sana bersama2 ofismet aku yg sengal termasuk lah aku yg sengal wahahah.
RM98/person.. a bit pricey tp SGT LAH PUAS ati ekekkeek.


Wednesday, 19-Aug-2009 12:15 Email | Share | | Bookmark
Kursus @ Tanjung Bidara, Melaka

get ready to go!
me & naja [belakang tu pegawai] :D
menara manulife dpn opeh
View all 153 photos...
Date: 16-19/8/2009 [Ahad-Rabu]

Just tgk je la gambo nya.
Cerita cam besa lah kat blog hehehe.

Oh ye.. tempat kami kursus ialah tempat di mana mereka
wat shooting drama TOWER 13.
Elok lah sgt sbb hotel kami duduk tu mmg la sgt scarry ekkeke.



Saturday, 8-Aug-2009 13:25 Email | Share | | Bookmark
Jamuan Sempena Menyambut Pose

pg b4 jamuan.. kat bilek aku :D
xde kaitan dgn jamuan.. staff bahagian aku :p
view b4 jamuan.. semua workaholic hihi
View all 33 photos...
Date: 7/8/2009 [Friday]
Venue: Bahagian aku kat opeh
Attendance: Official 23org... invitation adalah 7 8org


Ni 1st time ada mkn2 sempena menyambut pose.
B4 ni aku xpenah la dgr "mkn2 sambut pose" tp aku xtau pon mende.
Ooo ini la mende nya kekekeke.

Bnyak giler makananan & aku pon mkn la spanjang ari tu.
Rasa bersalah le jgk tp aku kan pantang tgk makanan,
musti aku xtolak punye wahahah!

K lah as usual cite full bleh baca kat http://sengih.blogspot.com/2009/08/mkn2-smpai-muncit-sempena-menyambut.html


Wednesday, 29-Jul-2009 11:01 Email | Share | | Bookmark
Shape Night Run 2009 - 25/7/2009 @ putrajaya

baru smpai- digicam xleh on
b4 race
dpt free :p
View all 21 photos...
This is my 1st time join run race eheheheh so enjoy!

Cerita cerita sila baca di http://sengih.blogspot.com/2009/07/shape-night-run-2009.html

Hrp maklum, kualiti gamba xmemuaskan jiwa,
psl guna camera phone [digicam aku rosak cisss]


Sunday, 12-Jul-2009 12:13 Email | Share | | Bookmark
Taman Alam, Kuala Selangor

menuju ke trail
monyet bercerekarama
cari kutu dulu
View all 36 photos...
Date: 11/7/2009 (Saturday)
Venue: Taman Alam & Bukit Melawati, Kuala Selangor
Attendance: Myself, Ezza, Whooz, Emy, Zila & Stacy [bkn stacy af6 tau kekekek]



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net